De ce să te abonezi?

Pentru că prin experiența acumulată în 10 ani din interacțiunea alături de zeci de mii de oameni și prin obiceiul de a scrie zilnic pot să îți ofer CLARITATE.

Nu mai pierzi nimic, niciodată

Vei primi zilnic ceva nou pe e-mail și în aplicația Substack. Vei avea acces în permanență la arhiva completă cu articolele sincere și autentice pe care la prețuiești.

Visul meu

Visul meu este ca alături de voi să construiesc cea mai solidă și de actualitate arhivă de articole despre: nutriție, odihnă, efort fizic, managementul stresului și mod de gândire pentru a trăi cât mai mult și mai bine.

Te rog doar să instalezi aplicația Substack să le poți găsi cu ușurință: Apple / Android

Subscribe to Articole Body Engineering

Vei primi în timp real tot ce scriu. Nu vei mai rata niciun articol, niciodată. Treptat vor fi sute și apoi mii de articole în arhivă.

People

My mission is to help you take action to reach your best physical shape, to be healthy, strong, and happy. Two-time Substack bestseller within 10 months, ranked 16th in the Top 25 Health & Wellness category with 1.3 M views.
Storyteller, marketer generalist and the generally ironic guide of Bucharest
Mi-am propus să îți ofer cât mai multe informații de calitate pentru un stil de viață ce urmărește sănătate, vitalitate și longevitate.